ING Asigurari de Viata va investi 7,3 milioane euro pentru loializarea consultantilor

Luni, 27 August 2012, ora 12:58
1752 citiri
ING Asigurari de Viata va investi 7,3 milioane euro pentru loializarea consultantilor

ING Asigurari de Viata va investi, pana in 2016, aproximativ 7,3 milioane de euro intr-un program care vizeaza loializarea echipei de consultanti financiari ai companiei, a declarat directorul financiar al asiguratorului, Adrian Lupescu.

Denumit Partener 3.0, programul este in curs de implementare si ii vizeaza pe cei 1.700 de consultanti si 200 de manageri ai companiei.

Programul va include cursuri de pregatire profesionala si beneficii oferite consultantilor financiari, precum abonamente medicale, pensii si asigurari de viata.

In ultimii trei ani ING Asigurari de Viata a investit 8,1 milioane de lei in cursuri de perfectionare, fiecare consultant beneficiind de circa 15 zile de training anual.

"Rezultatele investitiilor pe care le-am realizat de-a lungul timpului pentru profesionalizarea continua a consultantilor se vad in cifre: aproape o treime dintre consultanti au o vechime de peste 10 ani in ING Asigurari de Viata. De asemenea, avem consultanti care sunt de 15 ani in companie, de la momentul infiintarii, si administreaza in medie prime de asigurare anualizate de circa 18 milioane de lei", a afirmat Lupescu intr-o conferinta de presa.

Compania arata ca de la infiintare, in 1997, a platit indemnizatii pentru clientii asigurati de 235 milioane de lei, aferente unui numar de 54.000 de contracte ajunse la maturitate.

"In acest an vor ajunge la maturitate circa 12.000 de contracte. In prima jumatate a anului compania a incheiat circa 16.000 de noi polite", a spus Lupescu.

ING Asigurari de Viata, parte a grupului olandez ING, este cea mai mare companie de profil de pe piata romaneasca.

In prima parte a anului compania a subscris prime de 269,7 milioane de lei, in scadere cu 1,1% fata de iunie 2011. ING Asigurari de Viata a raportat un profit brut de 6,9 milioane de lei, la jumatate fata de perioada corespunzatoare din 2011, oficialii asiguratorului afirmand ca rezultatul este in linie cu cel bugatat si reflecta atat contextul economic dificil, cat si un volum mai mare de investitii efectuat in aceasta perioada.

Principalii competitori ai companiei sunt BCR Asigurari de Viata, companie detinuta de asiguratorul austriac Vienna Insurance Group, si Alico, controlata de grupul american MetLife.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#investitii ING Asigurari Viata, #cursuri angajati ING Asigurari Viata , #Investitii