ING Romania mareste salariul brut al angajatilor de la 1 ianuarie 2018, pentru a le pastra veniturile actuale

Miercuri, 20 Decembrie 2017, ora 11:42
4159 citiri
ING Romania mareste salariul brut al angajatilor de la 1 ianuarie 2018, pentru a le pastra veniturile actuale
Patricia Andrei, Head of HR, ING Romania

Ca raspuns la modificarile aduse Codului Fiscal in ceea ce priveste impozitul pe venit si contributiile sociale, ING Romania va transfera beneficiul obtinut de companie in urma reducerii taxelor angajatorului in cresterea salariului brut al angajatului, mentinand astfel nivelul venitului actual, se arata intr-un comunicat al bancii.

"In centrul filosofiei noastre de business sunt oamenii: transformam bankingul pentru optimizarea experientei clientilor nostri si transformam organizatia pentru bunastarea oamenilor nostri. Echipa noastra este cea care construieste ING in Romania in fiecare zi, prin urmare, am optat in favoarea revizuirii salariului brut, considerand ca este solutia care protejeaza cel mai bine interesul oamenilor din ING", spune Patricia Andrei, Head of HR.

In studiul "Cei mai admirati angajatori" realizat de Catalyst in prima jumatate a acestui an, ING a fost clasat pe locul intai in sectorul financiar-bancar si pe locul 18 la nivel national.

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala globala, care ofera servicii bancare unui numar de peste 34 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari.

Infiintata in 1994, ING Bank Romania este in prezent o banca universala, oferind produse si servicii tuturor categoriilor de clienti - companii mari si mici, institutii financiare, mici antreprenori si persoane fizice.

Misiunea ING este aceea de a-i sustine pe oameni sa fie cu un pas inainte, in viata si in afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ING Romania salarii, #ING Romania contributii , #Management