O romanca la conducerea ING Asigurari de Viata din Ungaria

Marti, 08 Mai 2012, ora 11:05
2179 citiri
O romanca la conducerea ING Asigurari de Viata din Ungaria

Directorul general al ING Asigurari de Viata, Cornelia Coman, va prelua functia de director general al ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria, incepand cu data de 1 iunie 2012, a anuntat marti compania.

Cornelia Coman il urmeaza in functie pe Zsolt Kovacs, care a decis sa isi continue cariera in afara grupului ING. In perioada imediat urmatoare, Cornelia Coman isi va desfasura activitatea atat in Romania, cat si in Ungaria, pana in momentul in care va putea sa transfere responsabilitatile succesorului sau, care urmeaza sa fie anuntat in curand.

"Pana la finalizarea procesului de selectie pentru un nou CEO pentru divizia de asigurari a ING din Romania, Adrian Lupescu, Chief Financial Officer ING Asigurari de Viata, va asigura interimatul conducerii companiei. Adrian Lupescu si-a inceput cariera alaturi de ING in anul 1998, ocupand pozitiile de actuar, director al departamentului de actuariat, director al departamentului de risc, iar de anul trecut conduce departamentul financiar al ING Asigurari de Viata", se arata in comunicat.

"ING este in acest moment liderul pietei de asigurari de viata din Romania si foarte bine pozitionata pe piata pensiilor private si facultative, iar planurile noastre de viitor vin sa consolideze si mai mult aceasta pozitie. (...) Misiunea mea va insemna continuarea demersurilor de dezvoltare a activitatilor ING de asigurari si pensii de acolo, dar si promovarea intereselor clientilor, care a reprezentat pentru mine o preocupare permanenta si pe piata din Romania", a declarat Cornelia Coman.

ING este prezenta pe piata de asigurari de viata din Ungaria din anul 1991 si este liderul acestei piete din 1997, cu o cota de piatta de 16,2%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sursa foto Bancherul , #Management