Bram Boon revine la conducerea ING Asigurari de Viata

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 12:59
1808 citiri
Bram Boon revine la conducerea ING Asigurari de Viata

Fostul director general al ING Asigurari de Viata Bram Boon, care a condus compania in perioada 2004-2008, va reveni la sefia asiguratorului roman dupa ce Cornelia Coman a preluat conducerea ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria de la 1 iunie, informeaza compania.

Boon lucreaza la ING in 1983 si a detinut de-a lungul timpului mai multe functii de conducere in cadrul unor companii din cadrul grupului din Australia, Olanda, Indonezia, Romania si, cel mai recent, Grecia.

Directorul financiar al ING Asigurari de Viata, Adrian Lupescu, va continua sa asigure interimatul conducerii companiei pana la data preluarii acesteia de catre Boon.

ING Asigurari de Viata este cea mai mare companie de profil de pe piata romaneasca.

In prima parte a anului compania a subscris prime de 269,7 milioane de lei, in scadere cu 1,1% fata de iunie 2011. ING Asigurari de Viata a raportat un profit brut de 6,9 milioane de lei, la jumatate fata de perioada corespunzatoare din 2011, oficialii asiguratorului afirmand ca rezultatul este in linie cu cel bugatat si reflecta atat contextul economic dificil, cat si un volum mai mare de investitii efectuat in aceasta perioada.

Principalii competitori ai companiei sunt BCR Asigurari de Viata, companie detinuta de asiguratorul austriac Vienna Insurance Group, si Alico, controlata de grupul american MetLife.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bram Boon ING Asigurari viata, #prime asigurare, #ING Asigurari Viata cifra afaceri , #stiri ING