Contul de PR al Starbucks in Romania a fost castigat de agentia Mmd

Marti, 20 Martie 2007, ora 12:40
989 citiri

Agentia de consultanta de comunicare corporate si relatii publice Mmd a castigat in luna martie contractul de PR pe Romania al lantului de restaurante Starbucks, anunta un comunicat transmis marti.

Mmd va oferi un pachet de servicii de consultanta, incepand de la relatiile cu mass-media pana la programe de CSR, comunicare interna si campanii de rebranding.

Agentia Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants a castigat in acest an alti patru clienti importanti: Brau Union, Masterfoods, Grupul Financiar Porsche si ING Romania.

"In acelasi timp, semnarea celor cinci contracte in decurs de doar cateva luni vine sa reconfirme pozitia solida pe care Mmd o are nu numai la nivel regional, in CEE, ci si in Romania", a declarat Ana Dodea, Deputy Country Manager Romania la MMD.

Mmd este lider in consultanta in comunicare corporate, public affairs si relatii publice in Europa de est, Europa de sud-est, Rusia si CSI (Comunitatea Statelor Independente).

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...