ING Asigurari de Viata aniverseaza astazi 9 ani si lanseaza un nou produs pe piata romaneasca

Marti, 04 Iulie 2006, ora 17:12
918 citiri

ING Asigurari de Viata aniverseaza astazi 9 ani de activitate pe piata romaneasca, ocazie cu care lanseaza totodata pachetul de protectie financiara SMART, ce acopera patru riscuri diferite: deces din orice cauza, deces din accident, spitalizare din accident si interventie chirurgicala din accident.La aniversarea a noua ani de activitate pe piata romaneasca, ING Asigurari de Viata anunta ca volumul primelor brute subscrise in primele cinci luni ale anului 2006 este de 177,4 milioane RON, ceea ce reprezinta o crestere cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Compania si-a mentinut in mod constant - inca din 1999 - pozitia de lider al pietei de asigurari de viata, la momentul actual avand o cota de piata confirmata de 37,9%.

A"Am inregistrat cresteri constante chiar de la inceputul activitatii noastre pe piata romaneasca A- o piata foarte importanta pentru ING Asigurari de Viata. ING a fost prima companie internationala de asigurari de viata care a inceput operatiunile in Romania dupa 1989 si ne-am luat un angajament pe termen lung fata de clientii nostri romani A- de a raspunde cerintelor lor cat mai bine posibilA" , a declarat Bran Boom, director general al ING Asigurari de Viata.

Compania a fost creata in 1997 si si-a dezvoltat continuu reteaua de distributie, avand acum 67 de birouri in 62 de orase, si o forta de vanzari de peste 2000 de consultanti financiari. Protectia financiara este scopul principal al unei polite de asigurare de viata.

In conformitate cu calculele realizate de expertii ING Asigurari de Viata, in Romania exista un deficit de protectie substantial A- estimat la circa 170 miliarde RON. ING subliniaza riscul lipsei de protectie financiara adecvata, pe o piata in care imbatranirea populatiei e o realitate, in care tot mai multi oameni traiesc singuri si in care gradul de indatorare creste. In opinia ING Asigurari de Viata, persoanele tinere, casatorite, cu sau fara copii au cea mai mare nevoie de protectie financiara.

A"Protectia financiara este foarte importanta si dorim ca oamenii sa devina tot mai constienti de acest lucru. Multi se gandesc la economisire sau investitii, dar risca sa uite de protectie. ING Asigurari de Viata doreste sa-i ajute pe oameni sa realizeze ca o planificare financiara atenta este cheia stabilitatii financiareA", a spus Bram Boon.

Pentru a raspunde nevoii de protectie financiara a pietei, ING Asigurari de Viata lanseaza astazi, la cea de-a noua sa aniversare, Pachetul de protectie financiara SMART. A"Acest nou produs ofera protectie financiara intregii familii. Este simplu si foarte accesibil ca pret, adresandu-se in mod special

persoanelor cu venituri mediiA", a declarat Cristian Motca, Director de Vanzari ING Asigurari de Viata. Pachetul de Protectie financiara SMART acopera patru riscuri diferite: deces din orice cauza, deces din accident, spitalizare din accident si interventie chirurgicala din accident. In functie de nevoile lor, clientii pot alege dintre trei niveluri de protectie A- pentru o suma asigurata de deces din orice cauza de 10.000 RON, 20.000 RON respectiv 30.000 RON. Pachetul de protectie SMART are o durata standard de cinci ani, prima de asigurare ramanand constanta pe toata durata contractului, in timp ce suma asigurata creste anual.

A"Estimam ca acest produs va raspunde foarte bine particularitatilor pietei romanesti, intrucat raspunde unor nevoi fundamentale asa cum este protectia confortului financiar al familiei, inclusiv protectia copiilor. Acest pachet de protectie se remarca prin faptul ca este foarte eficient din punct de vedere al costurilorA", a mai spus Cristian Motca.

Ca exemplu de calcul, un client in varsta de 30 de ani, casatorit, care alege nivelul 1 al pachetului, va plati 8,3 RON pe luna pentru o suma asigurata de 10.000 RON pentru deces din orice cauza, la care se adauga o suma asigurata de 10.000 RON pentru deces din accident, 50 RON/ zi de spitalizare si 500 RON pentru interventie chirurgicala.

Acelasi client, daca alege varianta de cuplu A- o singura asigurare pentru cei doi soti A- va plati 10,3 RON pe luna pentru aceleasi beneficii, ceea ce inseamna o reducere de 38% fata de contravaloarea a doua polite separate.

A"De asemenea, procedura de incheiere a contratului este foarte simpla: clientul isi alege optiunile preferate si completeaza formularul in doar cateva minuteA", a subliniat Cristian Motca.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei