ING Bank inaugureaza doua noi sucursale

Marti, 19 Septembrie 2006, ora 14:35
1057 citiri

ING Bank Romania a inaugurat astazi, la Baia Mare, o noua sucursala bancara pentru companii, iar maine va fi anuntata lansarea celei de-a douazeci si una. Cele doua noi sucursale vor functionea alaturi de zona Self"Bank, si de servicii bancare pentru persoane fizice. Companiile din Baia Mare si din Satu Mare pot beneficia acum de serviciile oferite de una dintre cele mai importante institutii financiare din lume. Totodata, localnicii vor beneficia de noi zone de Self"Bank, bucurandu-se de avantajele unui mod simplu si eficient de a-si administra fondurile proprii, prin intermediul tehnologiei de ultima ora, se arata in comunicatul institutiei.

Prin intermediul celor doua sucursale ING Bank ofera companiilor intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati si schimburi valutare, pana la credite, servicii de custodie si solutii de electronic si internet banking.

Serviciile financiare pentru persoane fizice sunt oferite sub numele de Self"Bank. Prin intermediul acestui concept inovator, clientul isi poate gestiona fondurile proprii in functie de programul sau, sapte zile pe saptamana, intre orele 7 si 23. Acest lucru se concretizeaza in costuri mai scazute si economie de timp, in comparatie cu reteaua bancara clasica.

In prezent, ING Bank are 21 de sucursale bancare si va ajunge la 25 pana la sfarsitul anului. La sfarsitul primelor 6 luni, ING Bank se afla pe locul patru in clasamentul bancilor din Romania, cu o cota de piata de 5,6%. Pana la sfarsitul acestui an isi vor incepe operatiunile ING Commercial Finance, prima companie specializata in factoring de pe piata romaneasca precum si ING Real Estate- Investment Management.