ING Bank, liderul intermediarilor la BVB

Vineri, 31 Iulie 2009, ora 18:44
1395 citiri
ING Bank, liderul intermediarilor la BVB

Divizia de brokeraj a ING Bank Bucuresti a fost in iulie cel mai activ intermediar de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu tranzactii de 151,3 milioane lei si o cota de piata de 15,2%, fiind totodata si liderul primelor sapte luni ale anului, potrivit statisticilor publicate vineri de BVB, transmite NewsIn.

In intervalul ianuarie-iulie, ING Bank a intermediat tranzactii de 566,93 milioane lei.

Divizia de brokeraj a BRD SocGen a ocupat in iulie a doua pozitie in topul intermediarilor de la Bursa de la Bucuresti (BVB), cu tranzactii de 95,9 milioane lei, iar de la inceputul anului a avut un rulaj de 287,7 milioane lei, ocupand locul sase.

Pe pozitia a treia in topul lunar a urcat SSIF Piraeus Securities, cu o valoare tranzactionata de 75,79 milioane lei, in timp ce de la inceputul anului a avut un rulaj de 224,25 milioane lei, ceea ce claseaza brokerul pe locul zece.

Al patrulea loc in ultima luna a fost adjudecat de Raiffeisen Capital & Investment, care a intermediat schimburi de 68,08 milioane lei, situandu-se tot pe locul al patrulea la nivelul primelor sapte luni, cu tranzactii de 412,04 milioane lei.

BT Securities urmeaza in clasament, cu o valoare tranzactionata de 60,64 milioane lei in iulie, dar se mentine pe locul doi in functie de rulajele de la inceputul anului, cu 520,64 milioane lei.

#ing, #bank, #lider, #intermediari, #BVB , #stiri ING