ING Bank Romania viseaza la Top 5

Joi, 15 Noiembrie 2007, ora 13:36
1094 citiri
ING Bank Romania viseaza la Top 5

ING Bank Romania tinteste un loc printre primele cinci banci de pe piata pana la sfarsitul lui 2008. Banca vrea sa faca acest lucru prin deschiderea a 10 noi sucursale anul viitor si prin lansarea de noi produse, dupa cum a declarat Ralph Hamers, director in cadrul bancii.

La sfarsitul lui 2006, ING Bank Romania se situa pe locul al saptelea pe piata romaneasca dupa active, cu o cota de 4,2%.

In prezent, retaua bancii cuprinde 140 de unitati de tip "self bank" si 25 "wholesale banking".

Banca si-a propus sa lanseze anul viitor mai multe produse financiare structurate, atat pentru companii, catsi pentru piata de capital, a spus Hamers, directorul de wholesale banking al ING Bank Romania.

Din punctul de vedere al maturizarii, piata financiara romaneasca se afla intr-o faza intermediara, care a ajuns la un anumit nivel de complexitate care permite lansarea de produse mai sofisticate, a mentionat Hamers.

ING Bank Romania este sucursala a grupului financiar olandez ING si reprezinta afacerea cea mai importanta de piata romaneasca, alaturi de cea de asigurari de viata - prin ING Asigurari de Viata - si de pensii private, atat facultative (pilonul III), cat si obligatorii (pilonul II).

Bloombiz

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.