ING Bank se extinde si la Suceava

Miercuri, 06 Septembrie 2006, ora 13:36
1090 citiri

ING Bank Romania a inaugurat astazi la Suceava o noua sucursala bancara pentru companii, care functioneaza alaturi de zona SelfA'Bank, de servicii bancare pentru persoane fizice, se arata intr-un comunicat al bancii. Incepand de azi, companiile din Suceava si din vecinatate vor beneficia de serviciile oferite de una dintre cele mai importante institutii financiare din lume. Totodata, locuitorii orasului Suceava vor beneficia de o a treia zona de SelfA'Bank in oras, bucurandu-se de avantajele unui mod simplu si eficient de a-si administra fondurile proprii, prin intermediul tehnologiei de ultima ora.

A"ING Bank aduce in Suceava profesionalismul si calitatea serviciilor unuia dintre cele mai prestigioase grupuri financiare din lume. Prezenta ING in Suceava va imbunatati cu siguranta climatul afacerilor din aceasta zonaA", a declarat Misu Negritoiu, Directorul General al ING Bank Romania.

ING Bank Suceava este a nouasprezecea sucursala a ING Bank ce ofera companiilor intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati si schimburi valutare, pana la credite, servicii de custodie si solutii de electronic si internet banking.

Serviciile financiare pentru persoane fizice sunt oferite sub numele de SelfA'Bank. Prin intermediul acestui concept inovator, clientul nu mai este nevoit sa stea la cozi ci isi poate gestiona fondurile proprii in functie de programul sau, sapte zile pe saptamana, intre orele 7 si 23. Acest lucru se concretizeaza in costuri mai scazute si economie de timp, in comparatie cu reteaua bancara clasica.

ING Romania face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de managementul activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din 50 de tari. Cu un personal de peste 120.000 de angajati, grupul cuprinde o gama variata de companii, care deservesc clientii sub numele ING.

Cel mai recent clasament al celor mai puternice institutii financiare din Europa, difuzat de Bloomberg in luna august, claseaza ING Group pe locul 5, cu o valoare de piata de 67,7 miliarde Euro, si pe locul 13 in randul celor mai puternice institutii financiare din lume.

Bloombiz