ING inchiriaza 4.000 mp pentru noul sediu

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 11:36
1378 citiri
ING inchiriaza 4.000 mp pentru noul sediu

ING Insurance Central Europe a inchiriat 4.000 mp in cladirea Amera Tower din Cluj, pentru sediul Centrului Regional de Servicii ING Asigurari, tranzactia fiind intermediata de DTZ Echinox.

"Aceasta tranzactie reprezinta un pas important pentru consolidarea increderii in revigorarea pietei de birouri din Romania si suntem mandri ca am fost implicati in in calitate de consultanti ai ING", declara Tim Wilkinson, Joint Managing Director al DTZ Echinox.

Incepand din iulie 2010, vechea cladire industriala, modernizata de catre Amera Grup va gazdui sediul Centrului Regional de Servicii ING Asigurari.

Noul sediu din Cluj va fi viitorul birou al angajatilor ING Asigurari care asigura suport filialelor din Republica Ceha, Republica Slovaca, Ungaria, Polonia, Romania, Grecia si Spania, gazduind operatiunile de asigurari de tip "back office" si departamentele financiar, contabilitate si IT.

Aproximativ trei sute de angajati ai ING se vor muta in Amera Tower anul acesta, in timp ce alti sapte sute se vor alatura echipei pana in 2013.

Amera Tower este o moderna cladire de birouri de treisprezece etaje si este localizata in partea de nord-vest a centrului orasului, pe fosta platforma industriala Baciu. Proiectul insumeaza 8,900 de mp, 131 de locuri de parcare si beneficiaza de numeroase facilitati, precum si de acces excelent cu mijloacele de transport in comun.

#asigurari, #birouri, #echinox, #ing, #officedtz , #stiri ING