ING: profitul brut a crescut cu 23% in primele noua luni

Miercuri, 25 Noiembrie 2009, ora 16:15
1161 citiri
ING: profitul brut a crescut cu 23% in primele noua luni

ING Bank Romania, sucursala ING Bank Olanda, a obtinut in primele noua luni un profit brut de 109 milioane lei, in crestere cu 23% fata de intervalul similar din 2008, in conditiile unui venit net in urcare cu 48%, la 539 milioane lei, a anuntat, miercuri, institutia de credit.

"Incepand cu acest an, toate diviziile noastre genereaza profit, ca urmare a investitiilor anterioare. Acest lucru ne permite sa continuam strategia de crestere organica si sa ne concentram atentia pe nevoile actuale ale clientilor nostri", a declarat director general al ING Bank Romania, Misu Negritoiu, citat intr-un comunicat al bancii remis Mediafax.

Activele totale ale bancii au crescut cu 17%, ajungand la sfarsitul lunii septembrie 2009 la 11,93 miliarde lei.

De asemenea, numarul de clienti individuali a crescut de la 626.000, la 30 septembrie 2008, la 847.000 clienti. Totodata, numarul de clienti intreprinderi mici si mijlocii a urcat de la 6,351 la 13,836.

 

In comunicat se noteaza ca raportul imprumuturi/depozite s-a mentinut la un nivel relativ constant, de 95%, asigurand o pozitie solida pe piata romaneasca.

Institutia de credit mai precizeaza ca se plaseaza in topul primelor 5 banci in segmentul corporate banking, in topul primilor 3 brokeri pe piata de capital, in top 5 privind numarul de carduri de debit si credit si in top 10 dupa active.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#ing, #profit, #banci , #stiri ING