ING va concedia 280 de angajati din Cehia si Slovacia

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 16:39
1882 citiri
ING va concedia 280 de angajati din Cehia si Slovacia

ING va concedia in 2010 pana la 280 de angajati din Cehia si Slovacia, respectiv 30%-40% din forta de munca din cele doua state, dupa transferarea unor activitati auxiliare, precum cele de IT, intr-un centru din Romania.

Grupul financiar olandez va transfera in Romania o parte din activitatile de IT, financiare si operationale din cele doua tari si va reduce numarul de salariati cu 30%-40% din totalul de 700 de angajati, a declarat, vineri, purtatoarea de cuvant Alexandra Gjuric, potrivit Mediafax.

Somajul din Cehia a urcat la 8,5%, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, in conditiile in care majoritatea companiilor au restructurat forta de munca, dupa ce comenzile au scazut din cauza crizei economice.

In prima parte a anului 2009, divizia CSOB a companiei KBC a concediat mai multe sute de salariati in Cehia.

Grupul ING ofera in Romania servicii financiar-bancare, de asigurari, pensii si management al investitiilor, prin companiile ING Bank, ING Lease, ING Commercial Finance, ING Fond de Pensii, ING Asigurari de Viata si ING Real Estate Investment Management.

 

O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#concedieri, #ing, #salariati, #somaj , #stiri ING