Ofertele pentru intermedierea listarii FP intre 1.852 euro si 7.000 de euro

Joi, 19 August 2010, ora 09:06
984 citiri
Ofertele pentru intermedierea listarii FP intre 1.852 euro si 7.000 de euro

Cele trei consortii si o firma de brokeraj care participa la licitatia pentru numirea intermediarului FP au depus oferte financiare cuprinse intre 1.852 euro si 7.000 de euro, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la selectie.

BT Securities a fost prima companie care a depus oferta si a cerut, de altfel, si cel mai mic pret, echivalentul a numai 1.852 euro, fiind singurul concurent care nu face parte dintr-un consortiu.

Oferta plasata pe pozitia a doua ca pret este din partea BRD-ING-Raiffeisen Capital&Investment, care solicita 9.900 de lei (2.300 de euro), urmata de oferta KBC Securities - UniCredit CA-IB - 13.000 de lei (3.000 de euro).

Consortiul BCR-Wood&Company Financial Services-Intercapital Invest a avut cea mai scumpa oferta, respectiv echivalentul a 7.000 de euro.

Comisia de selectie a intermediarilor pentru listarea Fondului Proprietatea a acordat companiilor de brokeraj participante la licitatie un termen de 72 de ore pentru a aduce documente suplimentare la ofertele depuse.

"Brokerii au primit un termen suplimentar de 72 de ore in care sa se aduca completari solicitate de Comisie. Ofertele au fost deschise in prezenta tuturor participantilor, iar o decizie va fi adoptata dupa completarea documentatiei", a spus Popescu.

Companiile de brokeraj Unicredit CA-IB si KBC Securities au contestat oferta inaintata de Raiffeisen Capital&Investment, BRD si ING Bank, sustinand ca a fost depusa cu 6 minute peste termenul limita. Termenul final de depunere a ofertelor a fost ora 14:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte listare fp preturi , #stiri ING