Preturile chiriilor din Romania, umflate cu 25-30%

Duminica, 11 Octombrie 2009, ora 23:12
1239 citiri
Preturile chiriilor din Romania, umflate cu 25-30%

Gijs Klomp, asset manager in Romania al companiei ING Real Estate Investment Management (ING REIM), spune intr-un interviu pentru Ziarul Financiar ca actionarii companiei nu sunt convinsi ca nivelul chiriilor a atins punctul minim si considera ca acestea sunt cu 25-30% mai mari fata de cat ar trebui sa fie in aceasta perioada a pietei.

"Operatiunile din Romania nu sunt in prezent foarte atractive pentru noi, tinand cont ca avem o singura proprietate aici. Cu toate acestea, ne consideram norocosi ca, desi ne-am uitat la multe proiecte din piata, nu am cumparat mai multe proprietati la nivelul maxim al pietei.

Acest lucru s-a intamplat si datorita faptului ca nu am fost cei mai agresivi in ceea ce priveste preturile oferite. Chiriile erau nesustenabile", spune Klomp.

Compania olandeza este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata imobiliara mondiala, cu un portofoliu de investitii, dezvoltari si finantari de peste 100 de miliarde de euro in tari din Europa, Australia, Asia si America de Nord.

Cu cât s-ar putea vinde mielul de Paște anul acesta. Ministrul Agriculturii: ”Nu pot să influenţez piaţa”
Cu cât s-ar putea vinde mielul de Paște anul acesta. Ministrul Agriculturii: ”Nu pot să influenţez piaţa”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat sâmbătă, 23 martie, că, de sărbătorile pascale, fermierii vor vinde carnea de miel la un ”preţ decent”, care să le acopere cheltuielile...
#chirii, #estate, #imobiliare, #pret, #real , #stiri ING