Seful ING Lease este noul presedinte ALB Romania

Vineri, 21 Mai 2010, ora 09:33
1899 citiri
Seful ING Lease este noul presedinte ALB Romania

Membrii Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania l-au numit presedinte pe directorul general al ING Lease IFN, Bas Hoekstra, care l-a inlocuit pe Jean-Claude Boloux, CEO al BRD Sogelease dupa un mandat de doi ani, a anuntat joi asociatia, transmite NewsIn.

Conducerea ALB Romania a fost schimbata pe 30 aprilie, odata cu incheierea mandatelor de doi ani.

De asemenea, membrii ALB Romania l-au numit vicepresedinte pe Gilles Zeitoun, director general al Cetelem IFN.

"In conformitate cu prevederile statutare, ceilalti membri ai comitetului director sunt Bogdan Cernescu, Immorent IFN SA - reprezentant al Consiliului Leasingului Financiar si George Olteanu, BRD Finance - reprezentant al Consiliului Creditului de Consum, precum si Adriana Ahciarliu - secretarul general al ALB", se mentioneaza in comunicat.

Pana la 30 aprilie, presedintele ALB Romania a fost Jean-Claude Boloux, CEO al BRD Sogelease, iar functia de vicepresedinte a fost ocupata de Dragos Marinescu, reprezentant al Provident Financial Romania IFN si de actualul presedinte al asociatiei.

ALB este membra in comitetul director al Federatiei Europene a Asociatiilor de Leasing - Leaseurope, coordoneaza secretariatul general al grupului pentru Europa Centrala si de Sud-Est a Federatiei Europene si este membra a Federatiei Europene a Creditului de Consum - Eurofinas.

#alb, #romania, #lease, #ing, #presedinte , #stiri ING