Serviciul My''Payments de la ING

Miercuri, 30 Noiembrie 2005, ora 05:59
1208 citiri

ING Bank a pus la dispozitia clientilor sai o noua facilitate care sa le permita efectuarea mai rapida si mai sigura a platilor pentru utilitati. Prin intermediul serviciului My'Payments, clientii ING au posibilitatea sa salveze sub denumiri la alegere platile pe care le efectueaza frecvent la Multimat (terminalul la care clientii ING pot efectua operatiuni bancare precum transferuri intre conturi, schimburi valutare, plata facturilor curente D telefon, gaze sau electricitate), in vederea utilizarii ulterioare.Fiecare client poate salva pana la douazeci de plati diferite, iar in cazul in care la un moment dat plata salvata nu mai corespunde cerintelor clientului, aceasta se poate sterge din meniul My'Payments.

ING a creat, de asemenea, ecra-ne personalizate pentru platile efectuate la Multimat catre principalii furnizori de servicii care au contract de colectare cu ING Bank. Primii cinci furnizori pentru care vor exista ecrane predefinite sunt urmatorii: ING Asigurari de Viata, Orange Romania, Mobifon, RomTelecom si RDS & RCS. Ecranul afiseaza un camp pentru detalii personalizat pentru fiecare furnizor in parte, in functie de informatiile prezente pe factura. Pentru cat mai multa flexibilitate, serviciul ofera si posibilitatea de a se adauga sau modifica detalii de plata in functie de cerintele furnizorului de servicii. Platile catre acesti furnizori pot fi ulterior salvate in meniul My'Payments, sub o denumire aleasa de client.

Acest serviciu este disponibil in toata reteaua Self'Bank a ING, care cuprinde in acest moment 75 de ING Office-uri in 16 orase. ING a lansat serviciile bancare pentru persoane fizice in iulie 2004. Numarul clientilor care si-au deschis conturi prin interme-diul ING Office-urilor pana in momentul de fata a depasit 150.000.

Un articol de Adrian Stoica

Romania Libera