Sony Vaio a lansat noile modele de laptop-uri din seriile F, Z, Y, EB si W

Marti, 16 Februarie 2010, ora 23:21
2026 citiri
Sony Vaio a lansat noile modele de laptop-uri din seriile F, Z, Y, EB si W

Sony Vaio a lansat marti in Romania noile modele de laptop-uri din seriile F, Z, Y, EB, W si a prezentat noul serviciu Vaio Care, cu tasta dedicata Vaio Assist, si noile solutii propietare software.

Vaio Care este un serviciu de diagnosticare a problemelor laptop-ului si de rezolvare a acestora in mod automat care se activeaza printr-o simpla apasare a tastei dedicate Vaio Assist, tasta ce se gaseste la noua generatie de portabile Vaio, informeaza  Laptop News.

Sony Vaio a lansat si noile modele de laptop-uri care vin echipate cu procesoare Intel i Core si au display de 15.5 inch cu un raport de aspect 16:9 si cu rezolutia 1366 x 768, un ecran lat pe care puteti sa urmariti filmele preferate, sa navigati pe internet.

Modelele dispun de o inalta putere de procesare si capacitati grafice superioare, oferind o productivitate ridicata, pentru a imbunatati considerabil calitatea activitatii. Un plus la aceste modele este tasta WEB. Prin apasarea ei, puteti sa navigati pe internet fara sa mai initiati secventa de butare. Un avantaj pentru cei care sunt mereu in miscare si doresc sa beneficieze de acces rapid la internet.

Sony VAIO Z este piesa de rezistenta caracterizat de un design elegant, fara sa duca lipsa de mobilitate, conectivitate sau fiabilitate. Are un procesor Intel i Core, 4GB memorie RAM DDR3, 2 x 64GB SSD si doua placi video (Placa dedicata NVIDIA GeForce GT330M, cu o memorie de 1GB GDDR3 VRAM + Intel HD Graphics).

#laptop, #sony, #vaio , #stiri Intel