Symantec LiveUpdate Administrator ofera protectie pentru Intel Active Management Technology

Vineri, 27 Mai 2005, ora 15:58
1158 citiri

Cupertino, California A- 27 mai 2005 - Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC), liderul mondial in securitatea informatiilor, a anuntat recent dorinta sa de a ajuta Intel Active Management Technology (Intel AMT). Symantec LiveUpdate Administrator pentru Intel AMT 1.0 va oferi administratorilor posibilitatea de a determina proactiv si stabili standardele finale de complianta folosind Intel AMT pentru a accesa si monitoriza sistemele din toata reteaua de operare. LiveUpdate Administrator pentru AMT 1.0 va fi disponibil gratis si se va putea descarca de pe site-ul Symantec la sfarsitul lunii iunie 2005.

LiveUpdate Administrator va actualiza Intel AMT cu ultimele informatii LiveUpdate, incluzand versiunea de definitii Symantec AntiVirus deja instalata pe sistem. Folosind LiveUpdate Administrator pentru Intel AMT, administratorii vor avea posibilitatea interogarii si vizualizarii tuturor informatiilor despre produsele Symantec de pe toate calculatoarele care sunt compatibile Intel AMT si au instalat LiveUpdate Administrator pentru Windows 2.7 sau versiuni mai noi.

A"Pentru managerii IT, Intel ATM va imbunatati semnificativ managementul riscurilor prin reducerea timpului de inoperare, asistenta tehnica si a costurilor operationaleA", a declarat Gregory Bryant, Director, Intel Digital Office Platform Division. A"Symantec LiveUpdate Administrator pentru Intel ATM este o componeta cheie pentru a asigura protectie completa, permitand in acelasi timp managerilor IT sa profite la maxim de capacitatile Intel ATM.A"

Despre Symantec

Symantec este lider mondial in securizarea informatiei, oferind o gama larga de software, aplicatii si servicii create pentru a ajuta utilizatorii individuali, intreprinderile mici si mijlocii ori marile companii sa isi protejeze si sa isi administreze propria infrastructura IT. Gama de produse Norton, dezvoltata de Symantec este lider mondial in securizarea informatiei utilizatorilor individuali si oferirea de solutii eficiente. Sediul central Symantec este in Cupertino, California, compania desfasurand activitati in peste 35 de alte tari, iar cifra de afaceri pe anul fiscal 2004 este de 1,870.1 milioane US$.

Despre Romsym Data

Romsym Data este Value Added Distributor si centru de instruire autorizat pentru Symantec in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informatii:

Alin Zainescu

new media Agency

Tel./Fax: 021 211 31 26

alin.zainescu@newmedia.com.ro

www.romsym.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...