VIDEO. Viva i8, o noua tableta cu procesor Intel, in magazine. Vezi aici pretul

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 16:51
2302 citiri
VIDEO. Viva i8, o noua tableta cu procesor Intel, in magazine. Vezi aici pretul
Viva i8 este primul model Allview cu procesor Intel

Prima tableta cu procesor Intel din portofoliul Allview, unul dintre producatorii locali de terminale mobile, este disponobila in piata. Viva i8 are in dotare procesor Intel Atom Z2580 Dual Core la 2GHz, care asigura performanta ridicata.

Noul model, cu o grosime de 7,2 milimetri si o greutate de 312 grame, este cea mai subtire si usoara din gama actuala Allview. Viva i8 are un display IPS de 7,9 inch, ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean si o autonomie ridicata a bateriei, de pana la 8 ore in conditii de utilizare continua si pana la 19 zile in stand by.

Peste 29.000 de puncte, in testul AnTuTu Benchmark

In testele AnTuTu Benchmark, Viva i8 a obtinut peste 29.000 de puncte, un rezultat care o plaseaza printre cele mai performante device-uri.

Procesorul este echipat cu tehnologii de top precum Intel Hyper-Threading, care permite rularea simultana a doua thread-uri software paralele pe fiecare nucleu in parte. Astfel, paginile de internet se incarca rapid, iar trecerea intre aplicatii se petrece intr-un timp foarte scurt.

Viva i8 are doua camere

Intel Graphics Media Accelerator permite rularea cursiva a jocurilor 3D, Intel Burst Performance optimizeaza performanta la consum redus de energie, iar Smart Sound Technology ofera o calitate sonora ridicata.

Detalii tehnice

Viva i8 dispune de o placa video Power VR 544 MP2, 1 GB memorie RAM si 16 GB memorie Flash, extensibila printr-un card micro SD cu pana la 32 GB.

Tableta este dotata cu o camera foto de 5 megapixeli cu functie de inregistrare video Full HD si focalizare automata. In partea frontala a device-ului se regaseste o a doua camera, de 2 MP, care faciliteaza convorbirile video. Receptorul GPS SIRF incorporat ofera o precizie mai buna a localizarii fata de solutiile GPS standard.

Viva i8 are suport multi user si permite astfel accesul cu pana la 8 conturi de utilizator.

Noua tableta este compatibila cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Viva i8 poate fi achizitionata la pretul de 899 lei.

#tableta Allview, #viva intel, #pret tableta , #stiri Intel