Cat costa o casa in cel mai scump cartier din Londra

Vineri, 28 Decembrie 2012, ora 15:25
4182 citiri
Cat costa o casa in cel mai scump cartier din Londra

Strada Egerton Crescent, situata in cartierul londonez Kensington - Chelsea, este cea mai scumpa din Marea Britanie, cu o valoare medie a proprietatilor de 8,14 milioane de lire sterline (13,2 milioane de dolari), potrivit unui studiu.

In cartierul Kensington - Chelsea se afla 13 din primele 20 de strazi intr-un top al preturilor realizat dupa preturile proprietatilor imobiliare in Anglia si Tara Galilor, arata un studiu realizat de Lloyds TSB, citat de Bloomberg .

Locuintele din acest cartier sunt de aproximativ cinci ori mai scumpe decat pretul mediu al unui imobil in Londra si de 10 ori mai scumpe decat nivelul mediu al caselor din Anglia.

Preturile au mai crescut in ultimii ani dupa ce foarte multi investitori straini au ales sa isi investeasca banii aici considerandu-le investitii sigure.

"Borough Royal a fost o zona foarte la moda printre bogatii Londrei timp de multe decenii", a spus Nitesh Patel, un economist de la Lloyds din Londra. "In ultimii ani, pozitia in central Londrei si arhitectura clasica a atras oameni celebri sau miliardarii lumii", a adaugat el.

Kensington din Chelsea este cea mai scumpa strada din Londra si cartierul domina topul celor mai cumpe locatii.

A doua cea mai scumpa strada din Marea Britanie este in Parkside Wimbledon, in partea de Sud-Vest a Londrei, unde pretul mediu pentru o casa este de 5,16 milioane de lire.

#cel mai scum cartier Londra, #cea mai scumpa strada Londra, #Londra pret casa , #Anglia