Premierul britanic doreste sa obtina un nou mandat

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 08:20
1167 citiri
Premierul britanic doreste sa obtina un nou mandat

David Cameron a afirmat ca doreste sa ramana in functia de premier al Marii Britanii pana in 2020, apreciind ca agenda sa de reforme este suficient de incarcata pentru a-l mentine ocupat si in cursul altui mandat, informeaza Associated Press.

Declaratiile premierului facute pentru Sunday Telegraph survin cu o zi inainte ca acesta si vicepremierul Nick Clegg sa prezinte un bilant al coalitiei de guvernare, formata in 2010.

Relatiile dintre Partidul Conservator, al premierului Cameron, si liberal-democrati, al caror lider este Nick Clegg, s-au tensionat in urma dezacordurilor privind masurile de austeritate, reformele politice si alte probleme.

David Cameron a declarat ca nu exista nicio revenire asupra unor politici precum aprobarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Cameron a cerut, de asemenea, criticilor din partidul sau " inceteze plangerile".

Totodata, premierul britanic a precizat ca doreste sa candideze la urmatoarele alegeri, sa le castige si sa aiba un nou mandat. Urmatoarele alegeri generale din Marea Britanie urmeaza sa aiba loc in 2015.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#premier Marea Britanie, #David Cameron nou mandat premier , #Anglia