Sfat de la Regina: Printul William a rupt lista cu invitatii la nunta lui

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 10:33
1994 citiri
Sfat de la Regina: Printul William a rupt lista cu invitatii la nunta lui

La sfatul reginei, printul William a rupt lista oficiala cu invitatii la nunta sa de anul trecut, pe care figurau sute de nume, necunoscute lui si sotiei sale.

"Intr-o zi mi s-a dat o lista cu 777 de nume, cu oameni pe care nici eu, nici Catherine nu-i cunosteam", arata printul William intr-un documentar de la canalul ITV1, dedicat jubilieului reginei Elisabeta a II-a, din care au fost difuzate marti cateva extrase.

"M-am dus la regina si i-am spus: "Asta-i lista, nu cunosc pe nimeni, ce-ar trebui sa fac?. Mi-a raspuns <>. Scrie alta cu prietenii tai si vom adauga pe cine trebuie la timpul potrivit. Este nunta ta", povesteste printul William.

In interviu, printul spune ca nu a putut dormi decat o ora si jumatate inainte de ziua nuntii din cauza zgomotului pe care-l facea multimea de curiosi care se instalase in apropierea palatului Buckingham pentru a nu pierde nicio secventa din ceremonia de a doua zi.

Evocand cei 60 de ani de domniei ai reginei Elisabeta a II-a, printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tron, spune ca va fi greu sa mearga pe urmele bunicii sale, "un model incomparabil". "Mi-ar placea sa am toata experienta, toate cunostintele ei, pe care sa le pun intr-o cutiuta ca sa ma raportez mereu la ele", adauga William.

Tanarul de 29 de ani arata ca este mult mai apropiat de bunica lui acum decat in copilarie: "Un baietel este intimidat cand se afla langa regina si nu stie cu adevarat ce sa-i spuna", incheie printul William.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nunta print William, #lista invitati nunta print William, #jubilieu regina Elisabeta II, #nunta printul william kate middleton , #Anglia