Romania intra in parteneriat cu Emiratele Arabe Unite pentru servicii aeriene

Luni, 20 Iunie 2011, ora 14:20
1429 citiri
Romania intra in parteneriat cu Emiratele Arabe Unite pentru servicii aeriene

Romania va semna un acord cu Guvernul Emiratelor Arabe Unite pentru servicii aeriene intre si dincolo de teritoriile respective, potrivit Ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, anunta NewsIn.

In cadrul vizitei pe care o desfasoara in Emiratele Arabe Unite, in perioada 20-21 iunie, ministrul Boagiu va avea intalniri cu ministrul pentru comert exterior al Emiratelor Arabe Unite, Sheikha Lubna Khalid Al Qasimi, cu ministrul economiei, Sultan Saeed Nasser Al Mansoori si cu director general al Dubai Ports World, Mohammed Sharaf.

In cadrul acestor intalniri vor fi discutate oportunitatile de investitii in infrastructura de transport romaneasca.

"Vizita ministrului transporturilor si infrastructurii in Emiratele Arabe Unite are loc in continuarea demersului de relansare a raporturilor de parteneriat dintre cele doua state, proces initiat cu ocazia Forumului Economic 'Consiliul de Cooperare al Golfului - Europa de Sud Est', desfasurat la Bucuresti in martie 2011", spun reprezentantii Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Acestia precizeaza ca discutiile ministrului Boagiu cu oficialii din Emiratele Arabe Unite vor viza si oportunitatile de colaborare in domeniul portuar, aduse de cresterea rolului economic al portului Constanta in Europa de Sud-Est.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#acord emiratele arabe unite, #servicii aeriene, #amert exterior , #Arabia