Izvoarele bogatiei: Tarile care dau nastere multimilionarilor

Joi, 02 Martie 2017, ora 11:34
4366 citiri
Izvoarele bogatiei: Tarile care dau nastere multimilionarilor
Foto: Motivational tips

Numarul persoanelor super-bogate ar putea creste cu 43% in urmatorii 9 ani, conform unei estimari Knight Frank, care ia in calcul o explozie a milionarilor in Asia.

Astfel, anuarul Knight Frank Wealth Report anunta o crestere importanta a numarului de posesori de averi de peste 30 milioane dolari in Vietnam, China si India, chiar daca trendul general al acumularii de averi la nivel global va fi mult mai redus, anunta CNN Money.

Populatia de milionari a Asiei ar putea sa se dubleze in urmatorii 10 ani, conform predictiilor emise de analistii Knight Frank. Astfel, noii multimilionari in dolari iesiti din Vietnam, China sau india ar impinge populatia super-bogata de pe continent la aproape 88.000 de persoane.

Vietnamul ar putea inregistra o crestere a numarului de milionari in dolari cu 170%, in vreme ce din China si India se asteapta cresteri cu 140, respectiv 150 procente.

America de Nord, regiunea cu cei mai multi multimilionari din lume, va continua sa dea o noua generatie de persoane bogate, cresterea cea mai mare urmand sa fie inregistrata in Canada (50%), media zonala uramand sa fie de 31%.

Pentru bancherii din aceste nu este neaparat si o veste buna, noul valul de bogati fiind de asteptat sa continue moda investitiilor in proprietati si a depozitarii lichiditatilor in conturi off-shore.

De altfel, acest trend a dus si la o explozie a preturilor pe pietele imobiliare din Canada, Australia, Noua Zeelanda si Marea Britanie, tari preferate de cei bogati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#averi noi, #val multimilionari, #investitii offshore , #Asia