Peugeot a lansat noul model 207

Vineri, 13 Ianuarie 2006, ora 15:15
1052 citiri

Constructorul francez Peugeot a lansat noul model 207 in incercarea de a ridica nivelul vanzarilor care se afla in acest moment pe o curba descendenta. Modelul va fi lansat spre comercializare in luna aprilie in Franta si pana in vara si in celelalte tari din Europa. Concernul PSA/Peugeot-Citroen si-a fixat ca tinta 500.000 de unitati vandute pentru anul viitor.Noul Peugeot 207 impresioneaza la prima vedere datorita designului care se inscrie perfect in linia actuala a marcii. Dimensiunile cele mai importante pentru pasageri, ampatamentul si ecartamentul au crescut promitand un spatiu simtitor mai mare ca in predecesorul 206. Portbagajul a crescut si el masurand acum 270 litri in standard. Ca si pentru 206, Peugeot va oferi si o versiune break, versatila, cu un portbagaj foarte incapator.

Vor exista patru niveluri de echipare combinate cu doua caroserii in doua volume cu trei si cinci usi: Urban, Trendy, Premium si Premium pack (doar pentru versiunile cu 5 usi), Sport, Sport pack si versiunea de top GT.

Frederic Saint-Geours director executiv al companiei Automobiles Peugeot nu a oferit detalii despre pretul noului model dar a afirmat ca este unul competitiv pentru segmentul de piata caruia i se adreseaza. Saint-Geours a mai declarat ca: A"Prin modelele 1007, 107, 207 si 206 sustinem ca mai avem cativa asi in manecaA".

Bloombiz.ro

Nextcar.ro - Viitoarea ta masina te asteapta! Masini noi si second-hand.