Bulgaria cauta solutii pentru a reatrage turistii romani

Joi, 02 Februarie 2012, ora 17:41
1486 citiri
Bulgaria cauta solutii pentru a reatrage turistii romani

Companiile de turism din Bulgaria vor sa gaseasca la un forum organizat de autoritatile de la Sofia si doua asociatii din domeniu solutii pentru atragerea turistilor din Romania, in contextul declinului alarmant al vizitatorilor romani raportat de hotelurile de pe coasta bulgareasca a Marii Negre.

Forumul, la care participa si mai multe companii din Romania, se desfasoara joi si vineri in orasul Veliko Tarnovo si este organizat de Ministerul Economiei, Energiei si Turismului, Uniunea pentru Turism SPA si Asociatia Proprietarilor Bulgari de Hoteluri si Restaurante, potrivit postului TV local bTV, citat de Novinite.

Companiile din Romania participa pentru detalii despre prezentarea Bulgariei ca destinatie turistica pentru intreg anul.

Organizatorii au declarat ca obiectivul este promovarea Bulgariei pe piata din Romania, una dintre prioritatile sectorului de turism.

Proprietarii de hoteluri au raportat o scadere alarmanta a numarului de turisti romani din regiunea de nord a coastei bulgaresti a Marii Negre, principala destinatie a vizitatorilor romani in Bulgaria.

#Bulgaria turisti romani, #Bulgaria forum turism, #turism Bulgaria , #Bulgaria