Bulgaria cere informatii despre conturile bulgarilor din Elvetia

Duminica, 14 Februarie 2010, ora 22:11
1334 citiri
Bulgaria cere informatii despre conturile bulgarilor din Elvetia

Administratia fiscala din Bulgaria s-a declarat interesata sa obtina informatii, prin intermediul Germaniei, referitoare la fonduri ascunse de bulgari in conturi din Elvetia.

Directorul Agentiei nationale pentru venituri fiscale din Bulgaria, Krassimir Stefanov, a cerut Ministerului german de Finante, intr-o scrisoare, sa ii comunice daca pe vreun CD provenit din Elvetia, cu numele unor posibili evazionisti, exista si bulgari.

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schauble, a afirmat intr-un articol publicat in cotidianul Frankfurter Rundschau ca va sustine achizitia acestor date.

Informatii privind identitatea a 1.500 de evazionisti fiscali cu conturi in Elvetia au fost furate si oferite Germaniei pentru 2,5 milioane de euro.

Stefanov a intrebat si daca exista bulgari intre posibilii evazionisti cu conturi in Liechtenstein, despre care Germania a obtinut, in 2008, informatii contra cost.

El a aratat ca este timpul ca Bulgaria sa arate ca face parte din Uniunea Europeana si ca nimeni nu se poate deroga platii impozitelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bulgaria, #elvetia, #administratia fiscala, #fonduri , #Bulgaria