Carpatii si Marea Neagra, in oferta agentiilor de turism dinGermania

Luni, 25 Februarie 2008, ora 10:37
1058 citiri
Carpatii si Marea Neagra, in oferta agentiilor de turism dinGermania

HAMBURGER MORGENPOST (Germania), 25 februarie, 2008 - Agentia Dertour prezinta pentru prima oara un catalog pentru Romania si Bulgaria. Catalogul contine opt excursii in circuit, 68 de hoteluri si 20 de obiective turistice, fiind programul cel mai bogat pe piata germana.

Daca pana acum, litoralul Marii Negre constituia atractia cea mai spectaculoasa pentru turisti, acum catalogul contine si excursii in interiorul tarii.

Exista o calatorie in circuit, de 14 zile care transporta cu autobuze moderne din Bucuresti spre manastirile Bucovinei, spre Carpati si spre castelul lui Dracula de la Bran, in Transilvania. in incheiere se organizeaza o cina cu foc de tabara la Pasul Tihuta din Carpati. Calatoria costa, fara transportul cu avionul, 1.195 de euro de persoana.

Un alt circuit cuprinde vizitarea manastirilor din Bulgaria, precum si a litoralului bulgaresc. In timpul celor opt zile, oaspetii vor vizita capitala Sofia, manastirile Rila si Bacicovo, precum si statiunea alpina Bansko.

In incheierea calatoriei se va face un popas de cateva zile in statiunea Pomorie de pe litoralul bulgaresc. Pretul excursiei se ridica la 599 de euro de persoana.