Licenta Bulgaria Air ar putea fi retrasa

Duminica, 11 Septembrie 2011, ora 16:29
1004 citiri
Licenta Bulgaria Air ar putea fi retrasa

Autoritatile bulgare ar putea retrage licentele companiei aeriene nationale Bulgaria Air si agentiei de turism Alma Tour, dupa ce sute de turisti au fost afectati de anularea unor zboruri, pe fondul disputelor dintre cele doua firme, potrivit Mediafax.

Procuratura din Sofia a initiat deja o investigatie in cazul agentiei de turism Alma Tour, pe baza unui ordin emis de procurorul-general Boris Velcev si dupa consultarile cu premierul Boiko Borisov, informeaza site-ul Novinite.com.

Ministrul Transporturilor, Ivailo Moskovski, si adjunctul ministrului Turismului, Ivo Marinov, au sugerat ca licentele celor doua companii ar putea fi retrase daca se va dovedi ca turistii au avut de suferit din cauza disputelor dintre ele.


Bulgaria Air, compania nationala bulgara, a anulat sambata patru zboruri spre Moscova, St.Petersburg si Helsinki care fusesera organizate prin intermediul Alma Tour. Compania aeriana sustine ca agentia de turism ii datoreaza 3,5 milioane de euro. 

Vicepresedintele Agentiei Federale ruse de Turism, Grigori Sarisvili, sosit in Bulgaria pentru remedierea situatiei, a declarat ca 1.000 de turisti sunt afectati de scandal.

#licenta bulgaria air, #turism, #turism, #zboruri anulate , #Bulgaria