Rolls-Royce va furniza servicii nucleare grupului energetic CEZ

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 00:16
1536 citiri
Rolls-Royce va furniza servicii nucleare grupului energetic CEZ

Rolls-Royce, companie globala de sisteme de putere, a castigat un contract pe 20 de ani pentru furnizarea de servicii critice de siguranta la centrala nucleara de la Dukovany din Cehia, operata de Grupul energetic CEZ a.s., se arata intr-un comunicat emis marti seara de Rolls-Royce. 

Rolls-Royce colaboreaza cu CEZ din anul 2000.

Semnarea acestui nou contract pentru furnizarea de servicii de management pe durata ciclului de viata urmeaza celui pentru livrarea de sisteme Rolls-Royce de intrumentatie de siguranta si control (I&C) la Dukovany, in cadrul unui proiect major de modernizare I&C.

Acest proiect a presupus actualizarea sistemelor cruciale de I&C pe o perioada de noua ani.

"Rolls-Royce poate sa se bazeze pe experienta sa de peste 40 de ani in industria energiei nucleare", a declarat directorul general al Rolls-Royce pentru Instrumentatie si Control, Benoit Chabre.

Furnizarea de servicii de management pe ciclul de viata ii ajuta pe clienti sa administreze costul total si sa reduca riscurile operationale prin monitorizarea proactiva a operarii sistemelor, asigurand disponibilitatea pieselor de schimb la cerere, oferind asistenta tehnica si servicii de suport.

 

#rolls-royce, #servicii nucleare, #grup energetic cez, #cez , #Cehia