Vacanta lacustra: Cele mai exotice hoteluri pe apa din lume

Marti, 11 Martie 2014, ora 09:47
6130 citiri
Vacanta lacustra: Cele mai exotice hoteluri pe apa din lume
sursa foto:Fodors

Unul dintre cele mai cautate locuri pentru o vacanta de vis este, in imaginatia multora, o vila asezata in mijlocul apei. Crescute din ocean, aceste camere de hotel sunt mai des italnite in insulele Maldive si in Pacificul de Sud, dar sunt, de asemenea, si in locuri neasteptate, cum ar fi Elvetia, Malaezia sau Cambodgia.

Unele au dintre cele mai cautate astfel de mini-vile au piscine private sau podele din panouri de sticla, si, poate cel mai important, o scara care coboara din camera direct in apa. BusinessInsider a realizat un top al celor mai frumoase astfel de destinatii.

1. Song Saa Private Island, Koh Ouen and Koh Bong, Cambodia

Sursa foto:BusinessInsider

Acest hotel a fost deschis in 2011 si este raspandit in doua mici arhpelaguri cambodgiene, vilele avand intre ele mici podeturi. Intimitatea este principala caracteristica, doar acest complex fiind aici.

Acestea au bai si in interior, si in exterior, piscine private si o vedere asupra marii.

Vizitatorii se pot urca in mici barci si vizita "paduri" de mangrove, pot face drumetii prin jungla, picnicuri pe plaja, si pot vizita Prek Svay, un sat de pescuit de pe insula Koh Rong vecina.

2. Cocoa Island by COMO, Maldive

Sursa foto:BusinessInsider

Desi sunt mule astfel de locatii, cu vedere directa la mare, in insulele Maldive, Cocoa Island are un design mirific.

Camere seamana cu traditionalele ambarcatiuni dhoi. Toate apartamentele au terasa deasupra apei si sezlonguri, iar oaspetii se pot bucura de multe servicii, de la cine romantice, la excursii de snorkeling.

Insula Cocoa este inconjurata de ape pline de recifuri si chiar de epave. Iar rechinii sunt si ei prezenti, oferind un peisaj salbatic.

3. Cayo Espanto, Belize

Sursa foto:BusinessInsider

Pe aceasta insula sunt sapte vile si ofera o intimitate deosebita, putand fi inchiriata intreaga insula. Totul este inconjurat de Marea Caraibelor.

Casa Ventanas are o podea din de sticla, care dezvaluie turistilor pestii care exotici.

4. Four Seasons Resort, Bora Bora

Sursa foto:BusinessInsider

Bora Bora este descrisa de multe ori ca fiind cel mai frumos loc de pe Pamant, insa complexul Four Seasons Resort, unde sunt peste 100 de apartamente, este amplasat intr-o laguna extraordinara.

Cel mai mare apartament are, printre altele, o scara ce duce direct in apa.

In laguna poate fi facut snorkel, unde pot fi "vizitate" recifurile de corali sau pot fi vazute caracatite.

5. Rosewood Mayakoba, Riviera Maya, Mexic

Sursa foto:BusinessInsider

Rosewood Mayakoba are o plaja si o junla extraordinara, precum si multe lagune pe masura. Acest hotel este la sud de Cancun.

In timp ce camerele au un design contemporan, Deluxe Lagoon este deasupra lagunei si are propria terasa, o piscina privata si o gradina.

#oferta turism, #turism insule, #companii turism , #Elvetia