Generali Asigurari a achitat dauna de la Dragonul Rosu

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 15:05
3480 citiri
Generali Asigurari a achitat dauna de la Dragonul Rosu

Generali Asigurari a platit catre Niro Investment, care detine centrul comercial Dragonul Rosu, suma de 55,25 milioane lei. Aceasta fiind cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din Romania, fiind inregistrata in urma incendiului din vara trecuta, conform NewsIn.

 

"Confirmam faptul ca am platit catre clientul nostru, Niro Investment, care detine centrul comercial Dragonul Rosu, suma de 55.250.000 lei, in data de 4 martie 2011. Suma a fost stabilita in urma unui proces de negociere intre cele doua parti, finalizat pe cale amiabila, evaluarea daunei fiind realizata de catre echipa Generali impreuna cu experti internationali in lichidari de daune", a declarat directorul general al Generali Asigurari, Marie Kovarova.

Aceasta sustine ca, desi a fost cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din Romania, aceasta despagubire nu a afectat stabilitatea financiara a companiei.

"La aceast? sum? se adaug? ?i daunele produse m?rfurilor, pl?tite direct chiria?ilor din Dragonul Ro?u, cu care aveam contract separat, daune in valoare de circa 100.000 euro", a mai spus Marie Kovarova.

Peste 1.000 de standuri au ars in incendiul izbucnit la Complexul Comercial Dragonul Rosu in vara anului trecut.

Niro Investment este administratorul si proprietarul complexului comercial Dragonul Rosu, compania fiind detinuta de omul de afaceri Nicolae Dumitru.

In ultimii ani, complexul comercial Europa a fost scena mai multor incendii de amploare, in care au fost distruse zeci de standuri cu diferite produse, pagubele totale ridicandu-se la sute de mii de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incendiu dragonul rosu, #generali asigurari, #piata de asigurari , #Europa