Reduceri de 50 la suta la abonamentele Vodafone

Marti, 23 Ianuarie 2007, ora 01:57
1367 citiri

Clientii Vodafone care se aboneaza pana la 11 martie 2007 pentru o perioada de doi ani beneficiaza de 50 la suta reducere la abonament, in primele 3 luni din fiecare an, pe viata, in urma ofertei promotionale 'Comunica dublu!', informeaza un comunicat Vodafone.

De asemenea, clientii vor beneficia de reducere de 50 la suta la convorbirile nationale, la SMSurile si MMS-urile nationale si la o optiune de convorbiri internationale, la alegere, timp de 6 luni. Potrivit sursei citate, oferta este valabila pentru abonamentele Vodafone Standard, Vodafone Standard +25, Vodafone Numere Favorite, Vodafone Ore Favorite, Vodafone Family 200, Vodafone Family 500.

Reducerea de 50 la suta se aplica si la abonamentul extra optiunilor de voce si mesaje alese. De asemenea, noii abonati pot activa la alegere si una din optiunile de Convorbiri Internationale, Vodafone Europa sau International Intensiv, beneficiind de o reducere de 50 la suta la optiunea aleasa, timp de 6 luni.

Dupa terminarea perioadei promotionale, clientii pot pastra optiunea de convorbiri internationale aleasa, la tariful standard de doi dolari pe luna. In acelasi timp, clientii care activeaza cartela Vodafone pana la 11 martie 2007 pot beneficia, pentru doi dolari pe luna, de 50 de minute de apeluri de voce, 50 de SMS-uri si 50 de MMS-uri, la tariful de 0.5 dolari fiecare. Extra optiunea promotionala 5 centi poate fi activata apeland gratuit *147#. Tarifele sunt valabile in reteaua Vodafone timp de 6 luni, indiferent de ora.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)