UniCredit are un nou sef pe Europa Centrala si de Est

Luni, 06 Decembrie 2010, ora 00:09
1368 citiri
UniCredit are un nou sef pe Europa Centrala si de Est

UniCredit l-a numit pe seful diviziei din Turcia a bancii, Alessandro Decio, la conducerea operatiunilor din Europa Centrala si de Est, postul fiind vacant dupa schimbarea conducerii grupului in luna septembrie, potrivit cotidianului Il Messaggero, citat de Bloomberg, potrivit Mediafax. 

Grupul financiar a desemnat o noua conducere si pentru diviziile marketing si credite de consum, respectiv resurse umane, noteaza publicatia italiana, fara sa ofere detalii privind sursa informatiei.

Numirile fac parte din procesul de restructurare declansat dupa preluarea, in septembrie, a postului de director general al UniCredit de catre Federico Ghizzoni, ca urmare a demisiei lui Alessandro Profumo.

Oficialii bancii nu s-au decis in privinta ocuparii pozitiei de sef al diviziei pentru investitii si credite destinate companiilor, ultimul din posturile de top ramase vacante, potrifvit Il Messagero.

Toate nominalizarile urmeaza sa fie facute publice odata cu anuntarea unui plan de afaceri pe cinci ani al Unicredit, la 14 decembrie. 

#unicredit, #sef, #credite , #Europa