10 companii romanesti participa la Targul Eurosatory din Franta

Marti, 15 Iunie 2010, ora 15:09
1430 citiri
10 companii romanesti participa la Targul Eurosatory din Franta

Romania este prezenta in cadrul Targului de produse si echipamente de securitate Eurosatory cu un pavilion national in cadrul caruia expun zece companii din domeniul industriei de aparare, a anuntat marti Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri,

Acestea sunt C.N. Romarm S.A. Bucuresti, S.C. Aerostar S.A. Bacau, S.C. IOR S.A. Bucuresti, SC Pro Optica S.A. Bucuresti, S.C. Romtehnica S.A. Bucuresti, S.C. Stimpex S.A. Bucuresti SC Eurotehnics Industries SRL, Interactive Systems and Business Consulting, Interactive Technical Services si UTI Defence & Security Engineering.

In cadrul Eurosatory 2010, care se desfasoara la Centrul international de expozitii din Villepinte (aproximativ 30 de km de Paris), in perioada 14-18 iunie, expun aproximativ 1.300 de companii, estimandu-se ca pe parcursul celor patru zile de desfasurare vor fi prezenti circa 60 000 de vizitatori.

Aflat la cea de-a zecea editie, Eurosatoy 2010 a inregistrat o crestere a numarului de participanti cu 8,2% fata de editia anterioara (2008).

#companii, #targ, #eurosatory, #franta , #Franta