Realitatea-Catavencu isi extinde activitatea in Franta

Sambata, 13 Martie 2010, ora 14:18
1727 citiri
Realitatea-Catavencu isi extinde activitatea in Franta

Monopoly Media, parte a Grupului Realitatea-Catavencu si lider pe piata de digital signage din Romania, si-a lansat operatiunile la Paris, semnand deja mai multe contracte cu parteneri francezi, care ii vor permite sa instaleze aproape 3.000 de ecrane in diferite locuri din capitala Frantei, relateaza NewsIn.

 

Continutul editorial care va rula in Paris este furnizat de Realitatea TV si de Monopoly Media, potrivit Realitatea TV.

Decizia de a extinde reteaua in Franta vine din dorinta companiei de a investi in media electronica.

Renuntarea la operatiunile de print a permis Grupului Realitatea-Catavencu sa aloce resurse suplimentare acestui tip de business, mai precizeaza reprezentantii Grupului. 

Desi francezii sunt recunoscuti pentru puterea cu care tin la valorile traditionale, ei au prins rapid gustul comunicarii prin ecrane instalate in cele mai populare si vizitate locuri din Franta: patiserii, brutarii, cafenele dar si in sedii ale unor banci.

"Vom combina informatiile utile cu informatiile din divertisment si toate vor fi actualizate in fiecare zi.

Astfel ca, daca cineva se uita zilnic, saptamanal sau lunar, de fiecare data va gasi ceva nou, ceva care sa-l intereseze.

Va fi un joc al varietatii", spune directorul comercial Monopoly Media Franta, Heloise D'Eliiasy.

Pe langa informatiile de tot felul, ecranele instalate in Paris permit micilor comercianti sa se promoveze mai usor.

"Ecranul permite vanzatorilor si agentilor de publicitate, care dispun de resurse limitate de comunicare, sa se autopromoveze.

Marii comercianti traditionali risca sa dispara.

Dar, prin comunicare, prin intermediul ecranului, prin autopromovare, prin sinceritate ajungem sa convingem clientul sa ramana", spune directorul executiv Monopoly Media Franta, Jildas Mahe.

In Franta exista peste 36.000 de patiserii traditionale, iar fiecare este vizitata de aproximativ 2.000 de francezi in fiecare zi.

Astfel, primele ecrane au fost instalate in aceste locuri, insa de noua modalitate de comunicare au profitat din plin si comercianti de tigarete.

La intrarea pe piata din Franta a contat foarte mult experienta acumulata de Monopoly Media in Romania.

"Impedimentul cel mai important a fost faptul ca suntem o companie romaneasca.

Dupa ce partenerii nostri, cat si clientii din locul in care am instalat ecrane, au vazut ca suntem o companie serioasa si una dintre cele mai importante din Europa, si-au dat seama ca pot sa mearga pe mana noastra.

Tot continutul pe care il vedeti pe ecranele din Paris este creat 100 % in Romania", a explicat directorul general Monopoly Media, Gabriel Faflei.

In Romania, Monopoly Media detine cea mai mare retea de televiziune cu circuit inchis din Europa Centrala si de Est si are ecrane instalate in hipermarket-uri, statii de metrou, aeroporturi, restaurante si clinici medicale.

 

#realitatea, # catavencu, # franta , #Franta