Germania va interzice pariurile prin internet

Luni, 13 Noiembrie 2006, ora 06:31
876 citiri

Cele 16 state federale germane intentioneaza sa interzica serviciile oferite de companiile straine pentru pariurile pe internet, pentru a-si pastra monopolul asupra serviciilor de loterie, relateaza revista saptamanala Focus, in editia de duminica, preluata de Reuters.Noile reguli, care urmeaza sa fie adoptate in data de 13 decembrie, vor interzice atat companiilor straine, cat si celor germane sa mai ofere pariuri prin internet, a relatat Focus, fara a-si dezvalui sursa pentru aceasta informatie.

Fie toti furnizorii de internet vor fi obligati sa filtreze paginile electronice care contin mesaje jignitoare si interzise sau reprezentantii bancilor vor fi instruiti sa nu transfere bani in afara Germaniei, pentru a efectua plati pentru pariuri, a mai scris Focus.

Saxonia si alte doua state germane au interzis, recent, pariurile cu bani, in incercarea de a-si proteja monopolul lucrativ de operatori de loterie. Aceasta interdictie vizeaza, in special, compania austriaca de pariuri prin internet bwin.com, a carei filiala este cea mai mare companie comerciala de profil de pe piata germana.

NewsIn