Germanos apeleaza la S&T pentru optimizarea activitatii

Joi, 27 Aprilie 2006, ora 13:57
1043 citiri

Furnizorul de solutii IT autohton S&T a contribuit la implementarea sistemului SAP pentru filiala din Romania a grupului Germanos, cu scopul de a fluentiza activitatea acesteia.


www.directNews.ro - Topul stirilor zilei


Pentru a realiza o integrare mai rapida a datelor provenite din activitatile curente ale subsidiarei din Romania, grupul grec de distributie Germanos a luat decizia de a gestiona cu ajutorul sistemului SAP procesele financiar-contabile si logistice ale filialei din Romania. Criteriul de baza in alegerea partenerului pentru aceasta implementare, a fost calitatea consultantilor SAP, pornind de la succesul proiectelor in care acestia au fost implicati. Expertiza echipei SAP a S&T Romania a fost, astfel, determinanta, compania castigatoare fiind selectata in urma analizei ofertelor primite din partea a trei companii locale.

Printre avantajele imediate identificate de catre utilizatori dupa introducerea acestei platforme se numara stabilitatea sistemului informatic, integritatea datelor si, nu in ultimul rand, raportarea consolidata la nivel de grup. Rezultatele remarcabile si experienta de utilizator inregistrate in urma implementarii au determinat beneficiarul sa ia in consideratie extinderea adoptarii solutiilor SAP. Acordul dintre Germanos si S&T Romania impune confidentialitatea datelor financiare ale proiectului.

PC Forum