Mick Jagger a devenit strabunic

Marti, 20 Mai 2014, ora 09:05
1215 citiri
Mick Jagger a devenit strabunic
Sursa foto: The Richest

Mick Jagger de la The Rolling Stones a devenit strabunic, a confirmat luni o purtatoare de cuvant a solistului, citata de agentia germana de presa DPA.

Presa anuntase anterior ca o nepoata de 21 de ani a lui Mick, Assisi Jagger, a adus pe lume o fetita, al carei tata este un bucatar pe nume Alex Key, de 25 de ani.

'Femeile din familia noastra tind sa aiba copii de tinere, este in gene', declara intr-un recent interviu Assisi, care traieste in Cornwall, in sud-vestul Angliei.

Ea a adaugat atunci, referindu-se la reactia viitorului strabunic: 'Imi inchipui ca e placut sa fii strabunic, desi nu sunt sigura ca-i place ideea imbatranirii sau sa i se spuna asa". "Eu ii spun Mick si n-am sa incep sa-i spun 'bunicule'', a subliniat Assisi Jagger.

Mick Jagger va implini 71 de ani in iulie

Celebrul solist, a carui partenera de multi ani L'Wren Scott s-a sinucis acum doua luni la New York, nu a comentat, pentru moment, informatia privind noul sau statut.

La randul ei, mama tinerei Assisi, Jade Jagger (42 de ani), este insarcinata in sase luni. Cele doua au participat in martie la o petrecere de intampinare a viitorilor membri ai familiei, organizata de Jerry Hall - modelul texan a carui idila cu Mick a dus la divortul acestuia de mama lui Jade, Bianca Jagger, a relatat atunci cotidianul britanic Daily Mail.

Mick Jagger, care va implini 71 de ani in iulie, are sapte copii, de la patru femei, si patru nepoti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mick jagger, #jagger strabunic, #rolling stones , #Germania