Grecii cumpara benzina ieftina din Bulgaria

Joi, 06 Mai 2010, ora 12:54
1469 citiri
Grecii cumpara benzina ieftina din Bulgaria

Grecii au asaltat benzinariile din Bulgaria in ultimele zile, deoarece cresterile de taxe implementate recent de guvernul elen au dus la scumpirea combustibililor, transmite agentia Novinite, transmite Mediafax.

Un numar mare de greci au luat cu asalt in ultimele zile benzinariile din sudul Bulgariei, pentru a cumpara combustibili, deoarece preturile sunt mai mici decat in Grecia.

Pretul benzinei a ajuns la aproximativ 1,75 de euro pe litru in Grecia, comparativ cu 1,1 - 1,2 euro pe litru in Bulgaria, noteaza Novinite.

Agentia mentioneaza ca o majorare de preturi in Ungaria a dus la o situatie similara, in care multi cetateni unguri conduceau pana in Romania pentru a cumpara benzina la un pret cu 15% mai mic.

Autoritatile de la Atena, confruntate cu o criza a datoriilor, au adoptat si s-au angajat sa implementeze in continuare mai multe masuri de austeritate pentru a revigora finantele publice, in schimbul primirii unui ajutor financiar de 110 miliarde de euro stabilit de statele din zona euro si Fondul Monetar International.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greci, #benzina, #bulgaria , #Grecia