Dafora SA intra si pe piata de foraj din Irak

Joi, 12 August 2010, ora 17:17
2814 citiri
Dafora SA intra si pe piata de foraj din Irak

Compania Dafora SA din Medias, controlata de omul de afaceri Gheorghe Calburean, va semna saptamana viitoare al doilea contract pe piata de foraj din Ucraina, dupa cel din iulie cu Krim Petroleum Company, si asteapta totodata raspuns din Bulgaria, Kuweit si o tara din Vestul Europei, informeaza NewsIn.

"Saptamana viitoare vom semna al doilea contract in Ucraina, cu o companie din Canada. De asemenea, negociem in Bulgaria si Kuweit, sa vedem daca vom putem intra si pe pietele de foraj de aici. Totodata, in doua saptamani asteptam un raspuns de la o tara din Vestul Europei, pentru un contract foarte important", a declarat joi directorul Directiei de Foraj al Dafora, Teodor Orzan.

De asemenea, acesta a precizat ca Dafora a purtat discutii si isi doreste sa patrunda si pe piata de foraj din Irak, "insa atunci cand vor fi conditii sa mergem acolo".

In ceea ce priveste intentia companiei de a intra pe piata din Libia, reprezentantii Dafora au renuntat la acest plan.

Dafora SA anunta in iulie ca intra iar pe piata de foraj din Ucraina, dupa saparea, in anii 2007 si 2008, a doua sonde in aceasta tara, prin semnarea unui contract cadru cu firma Krim Petroleum Company (KPC), partenerul ucrainean al companiei Tiway.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contracte, #dafora, #foraj, #piata, #state , #Irak