Bill Clinton a primit 500.000 de dolari pentru un discurs

Luni, 03 Iunie 2013, ora 08:33
1361 citiri
Bill Clinton a primit 500.000 de dolari pentru un discurs

Fostul presedinte american Bill Clinton va fi platit cu suma de 500.000 de dolari pentru un discurs pe care-l va sustine in luna iunie la un eveniment dedicat aniversarii presedintelui israelian Shimon Peres, care in luna august implineste varsta de 90 de ani, relateaza agentia Xinhua citand editia de duminica a cotidianului israelian Yedioth Ahronot.

Discursul de 45 de minute va fi rostit la Conferinta Prezidentiala, organizeaza de Peres pentru al cincilea an consecutiv si care va avea tema 'Tomorrow' (Maine). Evenimentul va reuni la Ierusalim, intre 18 si 20 iunie, actori celebri, oameni de afaceri, politicieni si sportivi. Printre acestia se mai numara si fostul presedinte rus Mihail Gorbaciov, principele Albert de Monaco, cantareata Barbara Streisand sau actorul Robert de Niro.

Clinton a fost invitat sa sustina acest discurs de Peres Academic Center din orasul Rehovot, iar sponsorizarea este sustinuta de aceasta institutie impreuna cu Jewish National Fund (JNF). Acesta din urma este un organism semi-guvernamental care detine 13% din totalul teritoriului israelian.

#Bill Clinton bani discurs, #Bill Clinton discurs Israel, #Bill Clinton conferinte , #Israel