Ancona - Italia (7 aprilie-15 iunie 2002) - cursuri de strategii manageriale pentru IMM din domeniul Pielariei si al Incaltamintei

Vineri, 01 Martie 2002, ora 00:00
1327 citiri

In perioada 7 aprilie-15 iunie 2002, in localitatea Jesi (Ancona-Italia) se vor desfasura cursuri de strategii manageriale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii din domeniul Pielariei si al Incaltamintei, in organizarea Politehn In perioada 7 aprilie-15 iunie 2002, in localitatea Jesi (Ancona-Italia) se vor desfasura cursuri de strategii manageriale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii din domeniul Pielariei si al Incaltamintei, in organizarea Politehnicii Internationale pentru Dezvoltare Industriala si Economica.

Cheltuielile legate de masa, cazare, participare la curs, calatorie, precum si asigurarile sociale vor fi suportate de catre organizator; cursantii vor primi in plus o indemnizatie la sosire, in valoare de 200.000 de lire italiene, si o bursa lunara, de 300.000 de lire italiene, a comunicat Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (MIMMC).

Cursurile sunt destinate intreprinzatorilor si managerilor din intreprinderile de tabacarie, incaltaminte, prelucrare a pieilor ori producatoare de haine din piele, incluzand si vizite tematice la centrele tehnologice din regiunile italiene Marche, Toscana si Veneto.

De asemenea, programul este destinat si directorilor de productie si comerciali, care trebuie sa detina o diploma universitara si sa aiba cel putin 3 ani de experienta in domeniul industriei pielariei. Sunt preferati vorbitorii de italiana sau engleza.

Candidatii romani care doresc sa participe la aceste cursuri trebuie sa depuna la sediul MIMMC, pana cel mai tarziu la data de 26 februarie, un dosar cuprinzand un curriculum vitae in care se indica datele personale, limbile straine cunoscute si studiile efectuate, un referat scris despre activitatea profesionala si un scurt raport asupra motivatiei de a participa la aceasta initiativa si obiectivele pe care intentioneaza sa le realizeze pe plan profesional. La sediul MIMMC, candidatii vor completa un formular de participare, care va fi transmis partii italiene.