Un eBay pentru miliardari

Sambata, 14 Noiembrie 2009, ora 00:00
2593 citiri
Un eBay pentru miliardari

Vreti sa cumparati un diamant roz de 51 de carate? Sau poate cautati sa va achizitionati o statiune de 300 de locuri in Puerto Vallarta, Mexic, in valoare de 74 milioane de dolari. Sau poate o vila in Miami, la "numai" 9.999.999 dolari.


Chiar in acest moment exista mai mult de 100 de articole de vanzare pe site, inculsiv o figurina Scar Face Tony Montana incrustata cu diamante (pretul de pornire a licitatiei fiind de 13.000 de dolari), un Ferrari Enzo, un elicopter Sikorsky si un castel italian. Numarul de cereri: 0.

Thompson este de parere ca lipsa de activitate se datoreaza faptului ca membrii stabilesc un pret de pornire mult prea ridicat.

Compania are 26.000 de utilizatori pe site, care au fost foarte atent verificati pentru a dovedi ca detin active lichide de minim 2 milioane de dolari.

Pentru aceste verificari, BilliaireXchange a angajat compania ASA Security Services din California pentru a examina miile de persoane care au aplicat pentru comunitate.

BillionaireXchange are rolul de terta parte, in fiecare tranzactie; cel care vinde nu primeste niciun ban pana cand cumparatorul nu se declara multumit de obiectul achizitionat. Calitatea si autenticitatea obiectelor prezentate pe site este garantata de o firma de evaluari acreditata, sustine Thompson.

De asemenea, compania isi asuma intreaga responsabilitate pentru distributia obiectelor achizitionate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bogati, #ebay, #miliardari, #site , #Mexic