Miliardarii fara liceu

Vineri, 24 Decembrie 2010, ora 17:05
6975 citiri
Miliardarii fara liceu

Pentru un grup select de oameni, "scoala vietii" a adus castiguri inimaginabil mai mari decat ar fi facut-o traditionala invatare, intr-o clasa normala, potrivit Forbes. 

Bloombiz va recomanda:

Ce ne asteapta in anul 2011?

Antreprenori, artisti, actori sau chirurgi, acestia au sarit peste liceu fie din necesitate, fie pentru ca li s-a oferit ceva mai atragator, exact in acel moment al vietii lor.

Cu totii au avut ceva in comun: o viziune si dedicare totala pentru a o indeplini.

Iata-i pe cei mai cunoscuti dintre miliardarii lumii, care au reusit in viata, fara sa absolve un liceu.

Robert De Niro



Nascut intr-o familie modesta, Jackson a dat dovada de fler regizoral inca din copilarie, cand filma scurt-metraje, in Noua Zeelanda.

La 20 de ani, s-a angajat la un ziar local, insa nu a renuntat la hobby-ul sau, lucrand la propriile filme, pe timpul noptii.

A inregistrat primul sau succes, in 1994, cu filmul "Heavenly Creatures", cu Kate Winslet in distributie. Insa adevarata lovitura a dat-o cu trilogia "Stapanul inelelor", care a avut incasari globale de aproape 3 miliarde de dolari.

Richard Carmona



Jay-Z a crescut intr-unul din ghetourile din Brooklyn, unde a avut de infruntat o dependenta de droguri.

Salvarea lui s-a numit muzica, asa cum a declarat pentru revista Forbes. In 1995, a inregistrat primul single la casa de discuri Def Jam, pe care ajunge s-o conduca, 11 ani mai tarziu. Detinator a 10 premii Grammy, artistul american are o avere estimata la 450 milioane de dolari.

#miliardari, #richard branson, #robert de niro, #scoala , #Noua zeelanda