Noutati de la Nokia - 30 Mai 2006

Marti, 30 Mai 2006, ora 08:02
1205 citiri

Modificari in Consiliul Director al Nokia * Monet ofera Nokia 3220 pentru doar 49 de euro * Strategia Nokia pentru dominarea browser-ului * Nokia lanseaza Nokia S60 Themes Mega pack * Nokia- cel mai de incredere brandModificari in Consiliul Director al Nokia

Nokia a anuntat astazi ca nu il va inlocui pe Edouard Michelin, decdat in urma unui accident fatal. Consiliul director al Nokia este alcatuit in prezent din: Jorma Ollila, Paul J. Collins, Georg Ehrnrooth, Daniel R. Hesse, Bengt Holmstrom, Per Karlsson, Marjorie Scardino, Keijo Suila si Vesa Vainio.

Reuters

Monet ofera Nokia 3220 pentru doar 49 de euro

Incepand de astazi, compania Monet din Muntenegru, lanseaza o promotie prin care Nokia 3220 va fi disponibil utilizatorilor de cartele pre-pay la pretul de 49 de euro.

Telecompaper

Strategia Nokia pentru dominarea browser-ului

Nokia a decis sa lanseze un browser web destinat telofoanelor mobile, care va putea fi utilizat si de alti producatori care doresc sa ca produsele lor sa fie indexate.

Mobilised

Nokia lanseaza Nokia S60 Themes Mega pack

Nokia a lansat pachetul de teme Nokia S60, ce include 8 teme noi. Toate icon-urile ale meniurilor si submeniurilor au fost modificate cu iconuri in stilul Windows Vista. Toate temele prezinta numeroase wallpapers in culori vibrante : 5 teme ce prezinta fotomodele si 3 teme Window Vista. Produsul este compatibil cu toate terminalele din seria S60.

All About Symbian

Nokia- cel mai de incredere brand

Revista ReaderA's Digest, in urma unui studiu defasurat in Australia si Noua Zeelanda, a declarat Nokia ca fiind pe primul loc in topul celor mai de incredere brand-uri.

Mobilised

Bloombiz