3 noi modele de imprimante laser de la HP

Joi, 20 Aprilie 2006, ora 09:32
1434 citiri

Cea mai bine vanduta serie de imprimante laser color din Romania A- HP Color Laserjet 2600n A- se intregeste acum cu 3 modele noi, care imbina atat performantele superioare si calitatea de exceptie a documentelor imprimate, cat si costurile reduse de achizitie si intretinere.

Noua serie de imprimante laser color este optimizata pentru mediul de birou, pentru grupurile mici de lucru care au nevoie de imprimare laser color de o calitate foarte buna, rapida si usor de folosit, dar si usor de amplasat pe un birou, in imediata apropiere a spatiului de lucru.

HP Color Laserjet 2605 este una dintre cele mai rapide imprimante laser color din gama ei in cazul imprimarii documentelor color: pana la 10 pagini pe minut, fara a necesita timp suplimentar de incalzire. Astfel, documentele vor fi gata in cel mai scurt timp posibil, indiferent de starea in care se afla imprimanta (pregatita sau in starea de economie de curent electric), economia de energie fiind maxima.

Oferind cel mai mic nivel de zgomot pentru o imprimanta laser color ieftina si dimensiuni fizice foarte reduse, imprimanta poate fi amplasata oriunde, fara a afecta confortul utilizatorilor.

Pentru grupurile de lucru care doresc o productivitate marita, HP pune la dispozitie modele care pot imprima automat pe ambele fete ale colii A- economisind astfel timp si hartie A- sau modele care se pot conecta direct in retea A- facilitand astfel accesul tuturor utilizatorilor la imprimanta.

Calitatea documentelor tiparite este excelenta A- cea mai buna calitate oferita de o imprimanta laser color ieftina A- indiferent de tipul acestora: de la texte, tabele, rapoarte, pana la prezentari sau fotografii, toate sunt optimizate in momentul imprimarii pentru a se obtine cele mai bune rezultate. Limbajele de imprimare inteligente HP PCL 6 si HP Postscript nivel 3 asigura o reproducere foarte buna a culorilor si o compatibilitate cu un numar foarte mare de sisteme de operare.

Chiar daca este o imprimanta laser color, usurinta in utilizare si intretinere este la fel de mare ca si in cazul unei imprimante laser alb-negru HP: nu necesita curatare, nu necesita vizite la service, iar singurele consumabile care trebuie inlocuite sunt cartusele de toner. Este extrem de simplu de inlocuit unul din cele 4 toner-e ale imprimantei (cate unul pentru fiecare culoare, plus cel negru) in momentul in care imprimanta anunta terminarea acestuia: se deschide un singur capac, se scoate cartusul si se introduce cel nou, fara a avea nevoie de cunostinte tehnice avansate sau unelte specializate.

Pretul recomandat de vanzare pentru noua serie HP Color Laserjet 2605 incepe de la 369 Euro (fara TVA, in functie de model).

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei