Avem spital privat pentru copii

Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 12:12
1849 citiri
Avem spital privat pentru copii

MedLife a deschis primul spital privat de pediatrie din Romania, investitia fiind de 13,5 milioane euro, conform NewsIn.  

In spitalul MedLife vor putea fi tratati 400 de pacienti in fiecare luna.

Spitalul are sase etaje si o suprafata de 5200 metri patrati, cuprinzand un ambulatoriu multidisciplinar, departament de imagistica, bloc operator cu doua sali, sectie de ATI, o zona de triaj, o farmacie, precum si rezerve cu doua sau trei paturi. Capacitatea totala a spitalului este de 132 de paturi.

Investitia in aparatura si dotari a fost estimata la sase milioane de euro, in timp ce investitia totala atinge 13,5 milioane euro.

In spital vor lucra peste 200 de angajati, dintre care 160 sunt medici de diferite specialitati. Reprezentantii MedLife estimeaza un numar de 400 de pacienti pe luna si o cifra de afaceri de patru milioane de euro, pana la finele anului.

Compania va deschide in curand alte doua spitale, urmand ca, din iulie, sa opereze cinci spitale de dimensiuni medii si mari, cu o capacitate totala de 450 de paturi.

In prezent, MedLife lucreaza la alte doua spitale in Brasov si Bucuresti. Compania are un buget de investitii de 45 milioane euro pentru perioada 2011-2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#spital privat, #spital pediatrie privat, #spital medlife, #clinica privata , #Romania