Brandurile Armani si Zilli, in Romania din 2010

Marti, 16 Martie 2010, ora 17:39
1988 citiri
Brandurile Armani si Zilli, in Romania din 2010

Brandurile fashion de lux Emporio Armani si Zilli vor intra in acest an, prin franciza, pe piata romaneasca, iar in 2011 ar putea veni Hermes si Burberry, a declarat, marti, Olivier Petcu, directorul general al firmei de consultanta CPP Management Consultants.

Primul magazin monobrand Emporio Armani va fi deschis la sfarsitul acestui an de firma Alsa Boutique, care detine mai multe francize de lux in Romania, respectiv Max Mara, Marela, La Perla, Mariella Burani, Ermenegildo Zegna si Pal Ziler, precizeaza Mediafax.

De asemenea, francizorul Victoria 46, care are cel mai mare magazin muntibrand pe Calea Victoriei, va deschide in toamna acestui an un magazin sub brandul retailerul francez de accesorii si imbracaminte pentru barbati Zilli, potrivit unui studiu realizat de CPP.

Victoria 46 este detinut de grupul israelian Solmar, francizorul marcilor Mango, Promod si Castro, in colaborare cu Amalia Nastase.

"Hermes si Burberry tatoneaza de mai mult timp piata din Romania si sunt in cautarea de spatii pentru deschiderea unor magazine de tip monobrand, printr-o franciza locala.

Sunt purtate discutii cu eventuali investitori.

Cele doua brandurile ar putea intra pe piata din Romania la finele anului viitor", a precizat Petcu.

Retailerul britanic de accesorii si imbracaminte pentru femei Burberry are in prezent un contract cu Victoria 46, care se va incheia la mijlocul acestui an, arata studiul CPP.

De asemenea, retailerul de bijuterii si ceasuri Cellini a deschis pe Calea Victoriei, in decembrie 2009, un magazin care cuprinde sase marci, printre care Faberge si BlancPain. Tot la finele anului trecut, un alt retailer de bijuterii, Micri Gold, distribuitorul exclusiv al marcilor Bvlgar, Chopard, Damiani, a dechis cel de-al doilea magazin pe Calea Victoriei.

Maison Haute Horlogerie (MHH), retailer francez specializat in comercializarea de instrumente de scris, bijuterii si ceasuri de lux, a inaugurat primul magazin in decembrie 2009 pe Calea Victoriei. Magazinul cuprinde sase branduri printre care Montegrappa, DeWitt si Tibaldi.

#armani, #branduri, #lux, #zilli , #Romania